Nyheter

FUSJONEN ER FULLFØRT:

Transport Nord AS og A&H Transport AS slår seg sammen

– og vil levere enda bedre transportløsninger i Nord-Norge!

Vi er stolte over å kunngjøre at Transport Nord AS og A&H Transport AS har forent krefter og nå opererer som ett selskap. Vi beholder navnet Transport Nord AS og tilknytter oss det tidligere organisasjonsnummeret til A&H Transport AS.

Fusjoneringen vil danne et kraftsenter innen transportindustrien i Nord-Norge. Sammenslåingen vil gi grunnlag til et dynamisk og nyskapende selskap som setter standarden for transporttjenester i regionen. Transport Nord er stolte av å kunne tilby deg det aller beste av det beste når det gjelder transportløsninger. 

Transport Nord har samlet det beste fra begge verdener. Med kombinert ekspertise, ressurser og erfaringer er vi rustet til å levere tjenester som overgår dine forventninger. Fra vår moderne og varierte bilpark til vårt team av dedikerte og erfarne fagfolk, er alt satt sammen for å gi deg den mest effektive og pålitelige transportopplevelsen i Nord-Norge.

Uansett om du trenger lokal, regional eller internasjonal transport, er vi her for å ta hånd om det. Vår utvidede geografiske dekning gjør at vi kan nå enda flere steder og levere dine forsendelser i rekordtid. Vi har også utvidet vår kompetanse innen logistikk og spesialtransport, slik at vi kan håndtere selv de mest krevende og spesialiserte oppdragene med letthet.

Men dette er bare begynnelsen. Vi er kontinuerlig fokusert på innovasjon og forbedring, og vi vil fortsette å investere i de nyeste teknologiene og bransjestandardene for å holde oss i forkant av konkurransen. Vårt ultimate mål er å være ditt foretrukne valg når det gjelder transport i Nord-Norge, og vi er fast bestemt på å leve opp til dette.

Så la oss ta transportbehovene dine til nye høyder! Vårt dedikerte team står klart til å lytte til dine krav, skreddersy løsninger etter dine behov og sørge for at dine forsendelser når sine destinasjoner i tide og i perfekt stand. Bli med oss på denne spennende reisen og opplev en transporttjeneste som virkelig skiller seg ut. Vi er her for å levere de mest omfattende, pålitelige og innovative transporttjenestene i Nord-Norge, og vi ser frem til å vise deg hva vi er laget av!

Har du spørsmål angående nye Transport Nord AS?
Ta kontakt med oss.

Hovedkontor (+47) 481 46 000
Ringveien 99, 9018 Tromsø
Jørgen Mørch, daglig leder
Tel : (+47) 993 99 155
Transport Nord AS biler